İçeriğe Geç

Ölçüme İzin Veriyor musun?

Platformun nasıl kullanıldığını anlamak için ölçüm araçları kullanıyoruz. Bunlar zorunlu değil: reddedersen site aynı şekilde çalışır, ölçüm çerezi yazılmaz, Google’a yalnız çerezsiz ve kimliksiz sayım sinyali gider. Oy kayıtları bu tercihten bağımsız olarak saklanır, ayrıntısı gizlilik metninde.

Meclis Günlüğü 15 Ekim: Kızılay Teklifinin İlk İki Maddesi Kabul Edildi →

Meclis'te Bu Hafta, 2023 Yılının 12. Haftası

20-26 Mart 2023 Haftasında Meclis

4 Birleşim15 Önerge3 Kanun Teklifi

TBMM Genel Kurulu 20-26 Mart 2023 haftasında 4 birleşim yapmıştır (20 Mart Pazartesi, 21 Mart Salı, 22 Mart Çarşamba ve 23 Mart Perşembe). Bu birleşimlerde 15 önerge ve 3 kanun teklifi görüşülmüştür. Genel Kurulda görüşülen teklifler: Orman Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik, Türkiye ile Gürcistan Serbest Ticaret Anlaşması Tarım Protokolü Değişikliği, Türkiye ile Özbekistan Arasında Tercihli Ticaret Anlaşması.

Haftanın Birleşimleri

Görüşülen Önergeler

Genel Kurulda Görüşülen Kanun Teklifleri

Komisyonda ve Yeni Sunulan Teklifler

Öne Çıkan Konuşmacılar

  • Barış Karadeniz fotoğrafıBarış KaradenizSinop Milletvekili4 kez söz aldı
    Mevsimlerle alakalı, özellikle iklim değişikliğiyle alakalı 1380 sayılı Su Ürünleri Kanunu’nun yeniden düzenlenmesi gerekmekte.
    Sözün geçtiği sayfa →
  • Hasan Kalyoncu fotoğrafıHasan Kalyoncuİzmir Milletvekili4 kez söz aldı
    Ülkemizin su ürünleri avcılık üretimi yıllar itibarıyla dalgalı bir yapı sergilerken yetiştiricilikte sürekli bir artış eğilimi görülmektedir.
    Sözün geçtiği sayfa →
  • Hüseyin Örs fotoğrafıHüseyin ÖrsTrabzon Milletvekili4 kez söz aldı
    Çevreyi, denizleri, iç suları gözetmek; doğal döngüyü kötü etkilemeyecek biçim ve düzeyde avcılık yapmak; deniz ürünlerinin dondurma, depolama ve dağıtım süreçlerini sağlıklı ve sürdürülebilir olarak yönetmek gerekmektedir.
    Sözün geçtiği sayfa →
  • İsmail Emrah Karayel fotoğrafıİsmail Emrah KarayelKayseri Milletvekili4 kez söz aldı
    Su Ürünleri Kanunu'nda Marmara Denizi'nde trol avcılığının yasaklanması düzenlendi ve Marmara Denizi'nde kaçak trol avcılığı yapan teknelere özellikle el konuldu.
    Sözün geçtiği sayfa →
  • Rıdvan Turan fotoğrafıRıdvan TuranMersin Milletvekili4 kez söz aldı
    Balıkçılığın sorunlarını çözmek için anahtar olan halka küçük ölçekli balıkçılığın desteklenmesidir.
    Sözün geçtiği sayfa →
  • Ali Kenanoğlu fotoğrafıAli Kenanoğluİstanbul Milletvekili2 kez söz aldı
    Deprem yaşandı ve bundan sonraki kısmında önemli bir problem de enkazları kaldırmak.
    Sözün geçtiği sayfa →
  • Behiç Çelik fotoğrafıBehiç ÇelikMersin Milletvekili2 kez söz aldı
    Çocuk yoksulluğunun ve yarattığı çok yönlü şiddetin nedenlerinin araştırılması ve gerekli tedbirlerin alınması hususu çok öncelikli, çok derin ve çok hassas bir konudur.
    Sözün geçtiği sayfa →
  • Çiğdem Koncagül fotoğrafıÇiğdem KoncagülTekirdağ Milletvekili2 kez söz aldı
    Sosyal ve ekonomik destek sağladığımız çocuk sayısı, deprem bölgesini de dâhil ettiğimizde, 174 bin civarına ulaştı.
    Sözün geçtiği sayfa →

Son Güncelleme:

Meclisi Sen de Oyla