İçeriğe Geç

Ölçüme İzin Veriyor musun?

Platformun nasıl kullanıldığını anlamak için ölçüm araçları kullanıyoruz. Bunlar zorunlu değil: reddedersen site aynı şekilde çalışır, ölçüm çerezi yazılmaz, Google’a yalnız çerezsiz ve kimliksiz sayım sinyali gider. Oy kayıtları bu tercihten bağımsız olarak saklanır, ayrıntısı gizlilik metninde.

Meclis Günlüğü 15 Ekim: Kızılay Teklifinin İlk İki Maddesi Kabul Edildi →

Meclis'te Bu Hafta, 2023 Yılının 48. Haftası

27 Kasım - 3 Aralık 2023 Haftasında Meclis

3 Birleşim8 Önerge9 Kanun Teklifi

TBMM Genel Kurulu 27 Kasım - 3 Aralık 2023 haftasında 3 birleşim yapmıştır (28 Kasım Salı, 29 Kasım Çarşamba ve 30 Kasım Perşembe). Bu birleşimlerde 8 önerge ve 9 kanun teklifi görüşülmüştür. Genel Kurulda görüşülen teklifler: Türkiye ile Ekvator Ginesi Arasında Hava Ulaştırma Anlaşması, Türkiye ile Gine Arasında Hava Ulaştırma Anlaşması, Türkiye ile Kongo Arasında Hava Ulaştırma Anlaşması ve 6 teklif daha.

Haftanın Birleşimleri

Görüşülen Önergeler

Genel Kurulda Görüşülen Kanun Teklifleri

Komisyonda ve Yeni Sunulan Teklifler

Öne Çıkan Konuşmacılar

  • Ahmet Zenbilci fotoğrafıAhmet ZenbilciAdana Milletvekili2 kez söz aldı
    Emeklilerimiz bizim başımızın tacıdır, büyüklerimizdir; elbette onlar için yapılan şeyler, çok daha fazlasının yapılmasına engel değildir.
    Sözün geçtiği sayfa →
  • Burhanettin Kocamaz fotoğrafıBurhanettin KocamazMersin Milletvekili2 kez söz aldı
    Emekliler yüksek enflasyon, hayat pahalılığı ve günlük yapılan zamlar karşısında inim inim inlemeye başlamış ve tarihinde ilk kez bu Hükûmet döneminde sosyal yardımlara muhtaç hâle gelmiştir.
    Sözün geçtiği sayfa →
  • Hasan Ekici fotoğrafıHasan EkiciKonya Milletvekili2 kez söz aldı
    Bırakalım Allah aşkına abuk sabuk hesapları, oturup adam gibi bir yasa çıkaralım, maaşlara güncelleme yapalım.
    Sözün geçtiği sayfa →
  • Nurten Yontar fotoğrafıNurten YontarTekirdağ Milletvekili2 kez söz aldı
    CHP olarak tüm emeklilerin sesini Mecliste sürekli dile getirdiğimiz için Cumhurbaşkanı 5 bin liralık ikramiyenin 1 defaya mahsus olmak üzere sadece çalışmayan emeklilere verilmesini lütfetti.
    Sözün geçtiği sayfa →
  • Aliye Coşar fotoğrafıAliye CoşarAntalya Milletvekili1 kez söz aldı
    Görüyoruz ki bu tür gündüz kuşağı programlarında şiddet dili ve nefret söylemleri eksik değildir.
    Sözün geçtiği sayfa →
  • Ayhan Barut fotoğrafıAyhan BarutAdana Milletvekili1 kez söz aldı
    Milyonlarca EYT mağduru hâlâ haksızlıkların bitmesini, sorunların çözülmesini beklerken iktidar oralı bile olmamaktadır.
    Sözün geçtiği sayfa →
  • Bülent Kaya fotoğrafıBülent Kayaİstanbul Milletvekili1 kez söz aldı
    Seçimlerden hemen sonra “İsrail'le normalleşme” adı altında bir süreç iktidar tarafından başlatıldı.
    Sözün geçtiği sayfa →
  • Bünyamin Bozgeyik fotoğrafıBünyamin BozgeyikGaziantep Milletvekili1 kez söz aldı
    Gençlerimizin istihdam edilebilirliğine katkı sağlamak için İŞKUR'la birlikte onların iş hayatına hazırlamalarına yardımcı olacak birçok başlıkta eğitimler verilmektedir.
    Sözün geçtiği sayfa →

Son Güncelleme:

Meclisi Sen de Oyla