İçeriğe Geç

Ölçüme İzin Veriyor musun?

Platformun nasıl kullanıldığını anlamak için ölçüm araçları kullanıyoruz. Bunlar zorunlu değil: reddedersen site aynı şekilde çalışır, ölçüm çerezi yazılmaz, Google’a yalnız çerezsiz ve kimliksiz sayım sinyali gider. Oy kayıtları bu tercihten bağımsız olarak saklanır, ayrıntısı gizlilik metninde.

Meclis Günlüğü 14 Ekim: Halk TV'ye Kayyum Tartışıldı, Beş Grup Önerisi Reddedildi →

Milli SavunmaAraştırma Önergesi27. Dönem, 6. Yasama YılıYorumlar

Mersin Limanı üzerinden ortaya çıkan uyuşturucu trafiği bütün boyutlarıyla araştırılmalıdır.

Önerge ile Ne İsteniyor?

Bu konuda Meclis araştırması açılması isteniyor. Kabul edilirse vekillerden bir komisyon kurulur, konuyu inceleyip rapor yazar.

Mersin Limanı üzerinden ortaya çıkan uyuşturucu trafiğinin bütün boyutlarıyla araştırılması amacıyla bir Meclis araştırması açılmalıdır.

Partiler Ne Dedi?

Genel Kurulda önergenin görüşmesinde her gruptan söz alanlar, tutanaktan birebir. 8 Kasım 2022 (TBMM tutanağı ↗)

  • İYİ Parti Grubu adına
    Bugün üzülerek görüyoruz ki kısmen de olsa bunda başarılı olmuşlar ve bugün Mersin Limanı dünyaya uyuşturucu dağıtımının yapıldığı bir merkez olarak anılır olmuştur.
    Mehmet Metanet ÇulhaoğluAdana Milletvekili
  • CHP Grubu adına
    Ne yazık ki memleketim Mersin, Mersin Limanı uyuşturucu trafiğinin merkezi hâline geldi.
    Ali Mahir Başarır fotoğrafıAli Mahir BaşarırMersin Milletvekili

Grupların tutumu ve Genel Kurulun kararı oy verince görünür.

Kimler Vermiş?

  • Abdullah Koç fotoğrafı
  • Alican Önlü fotoğrafı
  • Ayşe Acar Başaran fotoğrafı
  • Ayşe Sürücü fotoğrafı
  • Dilşat Canbaz Kaya fotoğrafı
  • +15
20 milletvekili verdi

Dosyanın Kendisi

Resmi BelgeGenel Kurul Tutanağı27. Dönem, 6. Yasama Yılı, 17. BirleşimTBMM'de Aç ↗ (yeni sekmede açılır)

Yorumlar

Hakaret, nefret söylemi ve kişisel bilgi içeren yorumlar kaldırılır.