İçeriğe Geç

Ölçüme İzin Veriyor musun?

Platformun nasıl kullanıldığını anlamak için ölçüm araçları kullanıyoruz. Bunlar zorunlu değil: reddedersen site aynı şekilde çalışır, ölçüm çerezi yazılmaz, Google’a yalnız çerezsiz ve kimliksiz sayım sinyali gider. Oy kayıtları bu tercihten bağımsız olarak saklanır, ayrıntısı gizlilik metninde.

Meclis Günlüğü 15 Ekim: Kızılay Teklifinin İlk İki Maddesi Kabul Edildi →

Meclis'te Bu Hafta, 2022 Yılının 45. Haftası

7-13 Kasım 2022 Haftasında Meclis

3 Birleşim8 Önerge1 Kanun Teklifi

TBMM Genel Kurulu 7-13 Kasım 2022 haftasında 3 birleşim yapmıştır (8 Kasım Salı, 9 Kasım Çarşamba ve 10 Kasım Perşembe). Bu birleşimlerde 8 önerge ve 1 kanun teklifi görüşülmüştür. Genel Kurulda görüşülen teklif: Vergi Usul Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi. En çok söz alanlar Feridun Bahşi (İYİ Parti) ve Serpil Kemalbay Pekgözegü (HDP) olmuştur.

Haftanın Birleşimleri

Görüşülen Önergeler

Genel Kurulda Görüşülen Kanun Teklifleri

Öne Çıkan Konuşmacılar

  • Feridun Bahşi fotoğrafıFeridun BahşiAntalya Milletvekili2 kez söz aldı
    Ülkemizde 11-24 yaş arası gençlerin uyuşturucu madde kullanma, deneme ve bağımlı olma oranı gittikçe artmaktadır.
    Sözün geçtiği sayfa →
  • Serpil Kemalbay Pekgözegü fotoğrafıSerpil Kemalbay Pekgözegüİzmir Milletvekili2 kez söz aldı
    Meslek yüksekokulları gibi meslek liselerinde de “çocuklara meslek edindirme” kılıfı altında meşrulaştırılan ciddi bir çocuk emeği sömürüsüyle karşı karşıyayız.
    Sözün geçtiği sayfa →
  • Ahmet Kaya fotoğrafıAhmet KayaTrabzon Milletvekili1 kez söz aldı
    Bu arkadaşlarımız taşeron olarak çalışıyor ama yaptıkları işlere baktığımız zaman kadrolu personelle aynı işleri yapmaktadırlar.
    Sözün geçtiği sayfa →
  • Ahmet Özdemir fotoğrafıAhmet ÖzdemirKahramanmaraş Milletvekili1 kez söz aldı
    Dosyaların mahkemelerin önüne gelmeden önce çözülmesiyle ilgili attığımız adımlar var; ara buluculuk, uzlaştırma, seri yargılama usulü; bunların hepsi AK PARTİ’nin kazandırdığı güzellikler.
    Sözün geçtiği sayfa →
  • Ali Mahir Başarır fotoğrafıAli Mahir BaşarırMersin Milletvekili1 kez söz aldı
    Ne yazık ki memleketim Mersin, Mersin Limanı uyuşturucu trafiğinin merkezi hâline geldi.
    Sözün geçtiği sayfa →
  • Ali Şeker fotoğrafıAli Şekerİstanbul Milletvekili1 kez söz aldı
    Çekmeköy Kışlası, 200 bin metrekarelik alan 392 daire, 70 ticari üniteden oluşan bir projeye çevrildi.
    Sözün geçtiği sayfa →
  • Alpay Antmen fotoğrafıAlpay AntmenMersin Milletvekili1 kez söz aldı
    Yargının bağımsızlığının amacı ise bireylere her türlü etki, baskı, yönlendirme ve kuşkudan uzak kalınarak adaletin dağıtılacağı güven ve inancı vermektir.
    Sözün geçtiği sayfa →
  • Arslan Kabukcuoğlu fotoğrafıArslan KabukcuoğluEskişehir Milletvekili1 kez söz aldı
    Bazı meslek gruplarının stajında sigortalılık emeklilik sigortası başlangıcıyken bazı meslek grupları için bu sigortalılık emeklilik sigortası başlangıcı sayılmıyor.
    Sözün geçtiği sayfa →

Son Güncelleme:

Meclisi Sen de Oyla