Ölçüme İzin Veriyor musun?
Platformun nasıl kullanıldığını anlamak için ölçüm araçları kullanıyoruz. Bunlar zorunlu değil: reddedersen site aynı şekilde çalışır, ölçüm çerezi yazılmaz, Google’a yalnız çerezsiz ve kimliksiz sayım sinyali gider. Oy kayıtları bu tercihten bağımsız olarak saklanır, ayrıntısı gizlilik metninde.
Resmi başlık: Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Lesoto Krallığı Hükümeti Arasında Ticaret ve Ekonomik İşbirliği Anlaşmasının Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Teklifi
En Çok Tartışılan: Lesoto ile ticaret ve ekonomik iş birliği
Bu teklife katılıyor musun?
Oyunu verince sonucu görürsün.
Kanun, Türkiye ile Lesoto arasındaki ticaret ve ekonomik iş birliği anlaşmasını onaylıyor.
"Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Lesoto Krallığı Hükümeti Arasında Ticaret ve Ekonomik İşbirliği Anlaşmasının Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Teklifi" (2/1537), 9 Ocak 2019 tarihinde TBMM Başkanlığına sunuldu. Teklifin ilk imzacısı İzmir Milletvekili Binali Yıldırım (AK Parti). Teklif esas komisyon olarak Dışişleri Komisyonunda görüşüldü ve komisyon raporunu 20 Mayıs 2019 tarihinde verdi (sıra sayısı 60). Genel Kurulda 25 Şubat 2021 tarihinde açık oylamayla kabul edildi: 264 kabul, 0 ret oy. Kanun 7290 sayıyla 11 Mart 2021 tarihli ve 31420 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.
3 Kasım 2016'da İstanbul'da imzalanan anlaşma, iki ülke arasındaki ticari ve ekonomik ilişkilerin geliştirilmesini ve Türkiye-Lesoto Karma Ekonomik Komisyonu'nun kurulmasını amaçlıyor.
Yorumlar
Hakaret, nefret söylemi ve kişisel bilgi içeren yorumlar kaldırılır.