İçeriğe Geç

Ölçüme İzin Veriyor musun?

Platformun nasıl kullanıldığını anlamak için ölçüm araçları kullanıyoruz. Bunlar zorunlu değil: reddedersen site aynı şekilde çalışır, ölçüm çerezi yazılmaz, Google’a yalnız çerezsiz ve kimliksiz sayım sinyali gider. Oy kayıtları bu tercihten bağımsız olarak saklanır, ayrıntısı gizlilik metninde.

Meclis Günlüğü 15 Ekim: Kızılay Teklifinin İlk İki Maddesi Kabul Edildi →

Meclis'te Bu Hafta, 2019 Yılının 46. Haftası

11-17 Kasım 2019 Haftasında Meclis

3 Birleşim2 Kanun Teklifi

TBMM Genel Kurulu 11-17 Kasım 2019 haftasında 3 birleşim yapmıştır (12 Kasım Salı, 13 Kasım Çarşamba ve 14 Kasım Perşembe). Bu birleşimlerde 2 kanun teklifi görüşülmüştür. Genel Kurulda görüşülen teklifler: Ödeme Sistemleri Yetkileri Merkez Bankasında Toplanıyor, Dijital Hizmet Vergisi ve Değerli Konut Vergisi Getiren Kanun.

Haftanın Birleşimleri

Genel Kurulda Görüşülen Kanun Teklifleri

Komisyonda ve Yeni Sunulan Teklifler

Öne Çıkan Konuşmacılar

  • Garo Paylan fotoğrafıGaro PaylanDiyarbakır Milletvekili1 kez söz aldı
    Facebook faturayı keserken şöyle yapacak, bu eğer ki geçerse: 10 bin lira hizmet bedeli, arkadaşlar, artı yüzde 7,5 dijital hizmet vergisi diyecek, 10.750 lira tahsil edecek vatandaştan, gidip Maliyeye ödeyecek.
    Sözün geçtiği sayfa →
  • İsmail Tatlıoğlu fotoğrafıİsmail TatlıoğluBursa Milletvekili1 kez söz aldı
    Biz İYİ PARTİ olarak dijital hizmet vergisinin gerekli olduğunu ve bu kanunun lehinde olacağımızı söylüyoruz.
    Sözün geçtiği sayfa →
  • Mustafa Kalaycı fotoğrafıMustafa KalaycıKonya Milletvekili1 kez söz aldı
    Bu itibarla, yeni bir vergi ihdas etmek yerine, emlak vergisinin artan usulde kademeli hâle getirilmesi, hem vergi adaleti açısından hem de vergi imkânı açısından daha doğru olacaktır.
    Sözün geçtiği sayfa →

Son Güncelleme:

Meclisi Sen de Oyla