İçeriğe Geç

Ölçüme İzin Veriyor musun?

Platformun nasıl kullanıldığını anlamak için ölçüm araçları kullanıyoruz. Bunlar zorunlu değil: reddedersen site aynı şekilde çalışır, ölçüm çerezi yazılmaz, Google’a yalnız çerezsiz ve kimliksiz sayım sinyali gider. Oy kayıtları bu tercihten bağımsız olarak saklanır, ayrıntısı gizlilik metninde.

Meclis Günlüğü 15 Ekim: Kızılay Teklifinin İlk İki Maddesi Kabul Edildi →

Meclis'te Bu Hafta, 2025 Yılının 24. Haftası

9-15 Haziran 2025 Haftasında Meclis

2 Birleşim1 Kanun Teklifi

TBMM Genel Kurulu 9-15 Haziran 2025 haftasında 2 birleşim yapmıştır (11 Haziran Çarşamba ve 12 Haziran Perşembe). Bu birleşimlerde 1 kanun teklifi görüşülmüştür. Genel Kurulda görüşülen teklif: Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi.

Haftanın Birleşimleri

Genel Kurulda Görüşülen Kanun Teklifleri

Komisyonda ve Yeni Sunulan Teklifler

Öne Çıkan Konuşmacılar

  • Cavit Arı fotoğrafıCavit ArıAntalya Milletvekili1 kez söz aldı
    Günümüzde, belki rektör seçilme şartlarını bile taşımayan rektörler atanmakta ve bu rektörler artık, sadece Cumhurbaşkanının rektörü olarak hareket etmekte.
    Sözün geçtiği sayfa →
  • Hakkı Saruhan Oluç fotoğrafıHakkı Saruhan OluçAntalya Milletvekili1 kez söz aldı
    Anayasa Mahkemesi bu maddeleri sadece kanun hükmünde kararname nedeniyle bozmamış, aynı zamanda içerik açısından da bozmuştur.
    Sözün geçtiği sayfa →

Son Güncelleme:

Meclisi Sen de Oyla