7201 Sayılı Tebligat Kanununda Ne Değişiyor?
11 Ekim 2026 itibarıyla Referandom'da bu kanunu değiştirmeyi öneren 1 kanun teklifi ve bu tekliflerde 1 madde var. En yeni teklif: Silahlı Kuvvetler Personeli ve Askeri Düzenlemelerde Değişiklik (23 Mayıs 2024).
Silahlı Kuvvetler Personeli ve Askeri Düzenlemelerde Değişiklik
Madde 3: Kuzey Kıbrıs'taki Askerî Birimlerin Tebligatı PTT Eliyle Yapılacak
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetindeki askerî birlik, karargâh ve kurumlardan Türkiye'deki kişi veya kurumlara yapılacak tebligatlar PTT'nin personeli veya memuru eliyle yapılır.
ÖnceBu tebligatlar Dışişleri Bakanlığı aracılığıyla, anlaşma hükümleri ve karşılıklılık esaslarına göre yapılıyor.Teklif Ne ÖneriyorTebligat, Tebligat Kanunu hükümlerine göre PTT'nin istihdam ettiği ya da hizmet alımıyla çalıştırdığı personel veya memur eliyle yapılır.
Kaynaklar
İlgili Terimler
Daha Fazlası
Son Güncelleme:
Kaynak Göster
Referandom. (2026, 11 Ekim). 7201 Sayılı Tebligat Kanununda Ne Değişiyor? [Değişen Kanun]. Erişim tarihi: 17 Ekim 2026. https://www.referandom.com/kanunlar/degisen/7201-sayili-tebligat-kanunu